Transport coördinator

Als Transportcoördinator verzorg je alle internationale transporten met de daarbij behorende administratieve begeleiding. Je bent verantwoordelijk voor de emballage. Je bent bevoegd om transporten in te kopen en de hierbij behorende prijs-, service-performance onderhandelingen met de transportpartners te voeren i.s.m. de Manager Procurement & Logistics. Je draagt zorg voor alle noodzakelijke documenten en houdt de zorvuldigheid van verpakken en de correcte samenstelling van de verzending nauwlettend in de gaten. De functie valt onder de afdeling Procurement & Logistics en je werkt samen met diverse afdelingen binnen Houdijk waaronder Project Management en Assembly Fieldservice.

Werkzaamheden
 • Organiseren en inkopen van emballage materialen en diensten, vervoersdiensten en verzekeringen
 • Contact onderhouden met vervoerders en het begeleiden van de overdracht van materialen en documenten
 • Communiceren met douanediensten, consulaten en ambassades
 • Archiveren van alle cruciale documenten
 • Verstrekken van informatie aan belanghebbende over de actuele status van transport en grenspassage
Wij vragen
 • MBO+ werk en denkniveau en een afgeronde opleiding in de logistiek
 • Enige ervaring in een vergelijkbare functie in een technische omgeving
 • Kennis van en affiniteit met expeditie, transport en logistiek
 • Beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden
 • Je bent flexibel en accuraat
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en daarnaast kan je je ook goed uitdrukken in het Engels en Duits
Wij bieden

Houdijk Holland is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Via interne en externe trainingen zorgen wij ervoor dat de technische product- en systeem kennis op peil blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur uw brief met cv naar hrm@houdijk.com.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.