Manager Productie / AFS

De Manager Productie / AFS is verantwoordelijk voor het op tijd en volgens de gestelde randvoorwaarden (op)leveren van projecten zodat deze vervolgens ook onder zijn verantwoordelijkheid, naar tevredenheid van zowel de klant als Houdijk, opgebouwd en in bedrijf gesteld kunnen worden op de uiteindelijke productielocatie van onze klant.

Werkzaamheden

Aan de hand van door Engineering uitgewerkte ontwerpen die grotendeels voor-geassembleerd door geselecteerde toeleveranciers worden aangeleverd, draagt de Manager Productie / AFS zorg voor eventueel resterende voorassemblage, kasten/-paneelbouw, bekabeling en eindmontage/test van installaties alvorens de klant wordt uitgenodigd voor de voorafname (FAT) bij Houdijk. Aangezien Houdijk sterk groeit, dient bijzondere aandacht te worden gegeven aan de (ontwikkeling van) competentie en inzetbaarheid van zowel eigen als tijdelijk ingehuurde medewerkers bij zowel eigen assemblage activiteiten als bij opbouw en in bedrijfstelling bij de klant. Met name de planning en organisatie van de activiteiten binnen Houdijk en bij de klant, vragen extra aandacht omdat door de sterke groei wat achterstand is opgelopen in de beheersing van het primaire proces. De afdeling AFS bestaat uit ca. 25 medewerkers die deels alleen intern en deels alleen bij klanten werkzaam zijn.

Je voldoet aan het volgende profiel
 • People-manager
 • Pragmatisch
 • Analytisch
 • Inlevingsvermogen van/naar andere processen/afdelingen
 • Team-player
 • Resultaat gericht (tijd, geld, kwaliteit)
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Bijdragen aan vertaling groeistrategie naar werk/functie van medewerkers
 • Open communicatie
 • Gevoel voor humor
 • Focus op efficiëntie EN effectiviteit
 • Probleemoplosser: 'pleister plakken' EN 'probleem met wortel en al uit grond'
Wij vragen

De kandidaat voor de functie zou kennis/ervaring moeten hebben met machinebouw en bij voorkeur met de voedselproducerende branche. Kennis en praktisch aantoonbare ervaring met de implementatie van Lean technieken, is een pré. De gewenste vooropleiding is minimaal HTS werktuigbouw of vergelijkbaar met aanvullende kennis op het gebied van elektro/elektronica/besturingstechniek.

Wij bieden

Houdijk Holland is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Via interne en externe trainingen zorgen wij ervoor dat de technische product- en systeem kennis op peil blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur uw brief met cv naar hrm@houdijk.com.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.