Design Engineer (hardware)

Onze ontwerpafdeling zorgt voor het ontwerpen, uitwerken en doorrekenen van de door Houdijk verkochte biscuit feeding systemen. Dit gebeurt in een team van op het ogenblik 30 engineers, verdeeld over meerdere disciplines: mechatronica, elektronica en software. Deze functie richt zich op het ontwerpen van de hardware van deze systemen.

Werkzaamheden

Je ontwerpt zelfstandig de elektrische besturingstechnische installatie (panelen, componenten en bekabeling) die je uiteindelijk verwerkt tot definitieve schema’s en overzichtstekeningen. Al tijdens het ontwerpproces ben je actief betrokken bij de andere disciplines. Je begeleidt de bouw van de panelen en verzorgt de revisies van de schema’s. Daarnaast word je betrokken bij optimaliseringstrajecten (zowel organisatie-, als technisch gericht).

Wij vragen
  • Opleiding MTS E of HTS E
  • Bij voorkeur enige jaren ervaring binnen de machinebouw
  • Ervaring met een tekenpakket (bij voorkeur SEE Electrical)
  • Bekend met IEC/UL normering
  • Up-to-date kennis van de nieuwste technieken en materialen
  • Een praktische instelling
  • Een zelfstandige werkhouding
Wij bieden

Houdijk Holland is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Via interne en externe trainingen zorgen wij ervoor dat de technische product- en systeem kennis op peil blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur uw brief met cv naar hrm@houdijk.com.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.